Om Leiph

Vem är Leiph Berggren?

Svår fråga, men lite fakta kanske kan vara en hjälp på vägen:

Född i Stockholm (Östberga) i november 1958, från valpåldern (1966) i Hässelby, Stockholm. Sedan 2006 alltmer på Gotland.

Familj: Javisst, med döttrar, barnbarn och bonusbarn. Men de har ju inte valt att exponera sig politiskt, så de slipper vara med här. Dock: ensamstående förälder under nästan hela de yngstas uppväxt. Vårt hus ligger på Lambarö, som är Hässelbys egna lilla skärgårdsö. Jag har byggt/bygger huset själv, spik för spik. Numer bor jag på Gotland.

Yrke: Ursprungligen ingenjör inom elektronik från KTH, huvudsakligen yrkesrollen chef, men idag är det mer ‘senior adivsor’ som gäller.

Privat: Nja, privatlivet har sin egen helgd. Men något litet går att utläsa ur en semesterrapport jag skrev, eller en artikel om rebellisk musik.

Politik: Liberal och partiaktiv i nämnd ordning. Political Compass gav mig 1,75 / -5,90 vilket kanske kan utläsas som en social-libertarian. Här på leiph.se har jag skrivit ett antal politiska artiklar som bör ge en bild av mina ställningstaganden. I korthet: Alla ska få många goda chanser att skapa sig ett bra liv.

Kontakt: Tel: 0708 – 898 131, e-post: leiph.berggren @ liberal.se (Tag bort mellanslagen.)