FRA: Fp-Kalmar säger nej

I onsdags postade även fp-Kalmar ett brev till Riksdagen:

Folkpartiet liberalernas länsförbund i Kalmar län uppmanar Folkpartiet liberalerna att medverka till att lagförslaget om försvarets signalspårning (FRA-förslaget) skjuts upp för ytterligare övervägande och bearbetning. Skulle propositionen i sitt nuvarande skick gå igenom så skulle det innebära ett ingrepp på den personliga integriteten vars like vi inte sett sedan andra världskriget. FRA skulle indirekt få rätt att avläsa enskilda medborgares e-post och internetanvändning – utan krav på misstanke om brott- godkänt av regering och myndigheter i stället för rättsväsendet.

Det är kanske viktigt att påpeka att det som de olika länsförbunden begär, är att FRA-förslaget ska omarbetas så att den personliga integriteten säkras.

______________________________________

Andra bloggar om: , , , ,

______________________________________

En reaktion på ”FRA: Fp-Kalmar säger nej

Kommentarer inaktiverade.