Sidan 2 nere

Jämmer, en av mina bästa sidor syns inte.

Av någon anledning så har blogglistningen på Sidan 2 hakat upp sig. Man kan fortfarande läsa det allra senaste inlägget från de bloggar jag följer, genom att gå till http://www.leiph.se/blogg-grannar/bloggview men det är då bara ett inlägg per blogg.

(Lite teknik: Det är samma skript i bakom båda länkarna, det enda som skiljer är sorteringsalgoritmen. Den ena sorterar på datum, och tar bara med de 100 senaste artiklarna. Den andra sorterar i bokstavsordning, och tar bara med en (1) artikel per blogg. Mycket mystiskt att datumsorteringen inte fungerar.)

Uppdatering: Det verkar vara något med kapaciteten på servern, just nu klarar inte Sidan 2 av att följa samtliga bloggar i min bloggroll. Om jag krymper antalet något litet, så fungerar det. Otur för de som har hamnat långt ner i listningen, de kommer inte med just nu. (Dessutom verkar Blogspot ha gjort om sin atom-feed, så många blogspot-bloggar blir daterade till 1970. …datorer…suck…!)