Två webbplatser, en Leiph

Jag har två webbplatser där jag torgför mina politiska synpunkter. Dels denna plats leiph.se, dels Folkpartiet.se/leiph. Det är skillnad på dem, både tekniskt och innehållsmässigt.

Folkpartiet.se/leiph är äldst, den startade jag inför valet 2002. På den tiden kunde jag nog inte ens stava till blogg.

Den här platsen leiph.se startade jag i januari 2006, faktiskt efter uppmaning från Louise P i en kommentar hos Wille Fahler om att bloggande politiker är mer trovärdiga.

I sak så är det meningen att allt som står under rubriken “Texter med lång hållbarhet” också ska återfinnas på fp-platsen, och vice versa. Men sådant som har lite kortare hållbarhet finns bara på bloggen.

Just nu så uppdaterar jag genom att lägga in artiklar skrivna 2004 och tidigare, dvs jag kopierar dem från fp-platsen till leiph.se. För om nu bloggande politiker är mer trovärdiga, så måste ju allt material finnas på bloggen. Annars finns man ju inte, och när det nu snart är val så vill jag ju finnas…

_____________________________

Uppdatering: Willes blogg tycks ha gått sönder precis i oktober 2005, men jag lovar…det fanns en artikel där, då. /Leiph